Archiv článků
Makro leták STEAK & BURGER
18.06.2019 13:49
makro-letaky-a-katalogy-steak-burger.pdf (6888853)
Fiorentina na grilu - Stefano Barbato
28.01.2019 00:00
https://youtu.be/NWPaPsxCGpw
Bistecca Costata (tomahawk steak)
07.08.2018 10:22
https://youtu.be/UJrBuCDoeRQ
(AZIENDA AGRARIA LE VALLE)
Plemeno bílých krav – Charolais
12.03.2016 22:24
https://www.bilakrava.cz/o-mase-plemene-charolais/
Druhy hovězího masa
12.03.2016 22:20
https://www.zbynekmlcoch.cz/informace/texty/jidlo-strava/druhy-hoveziho-masa-obrazek-fotografie-na-co-se-hodi-hovezi-maso
Bistecca alla Fiorentina z toskánského masného plemene Chianina
14.02.2015 20:51VIVA LA CICCIA !
24.02.2013 23:17
Dario Cecchini, "šílený řezník z Panzana", král toskánských steaků (bistecca fiorentina, costata fiorentina) a milovník masa, gastronomická celebrita nejen v Itálii...
David Rocco ho ve svém pořadu La Dolce Vita navštívil v jeho řeznickém království v toskánském Panzanu:
VIDEO...
Marcos Bassi & Dario Cecchini - Festival da Bisteca Fiorentina
07.08.2012 23:03Macelleria Falorni - L'esperienza del Chianti
07.08.2012 22:57Způsoby zrání masa
18.07.2012 17:39
Maso z čerstvě poraženého hovězího dobytčete a zvěřiny není vhodné k tepelné úpravě. Takové maso musí "zrát".
Pod pojmem zrání masa se normálně rozumí doba, neboli počet dnů od okamžiku poražení hovězího dobytčete do doby kdy je rozbouráno na jateční kusy. Průměrná doba od porážky do bourání na...
Záznamy: 1 - 10 ze 34