Archiv článků

Plemeno bílých krav – Charolais

12.03.2016 22:24
http://www.bilakrava.cz/o-mase-plemene-charolais/

Druhy hovězího masa

12.03.2016 22:20
http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/texty/jidlo-strava/druhy-hoveziho-masa-obrazek-fotografie-na-co-se-hodi-hovezi-maso

Bistecca alla Fiorentina z toskánského masného plemene Chianina

14.02.2015 20:51

Další návštěva v Panzanu ... Jak se rodí Bistecca alla Fiorentina

14.02.2015 20:45
    

VIVA LA CICCIA !

24.02.2013 23:17
Dario Cecchini, "šílený řezník z Panzana", král toskánských steaků (bistecca fiorentina, costata fiorentina) a milovník masa, gastronomická celebrita nejen v Itálii... David Rocco ho ve svém pořadu La Dolce Vita navštívil v jeho řeznickém království v toskánském Panzanu:  VIDEO...

Marcos Bassi & Dario Cecchini - Festival da Bisteca Fiorentina

07.08.2012 23:03

Macelleria Falorni - L'esperienza del Chianti

07.08.2012 22:57

Způsoby zrání masa

18.07.2012 17:39
Maso z čerstvě poraženého hovězího dobytčete a zvěřiny není vhodné k tepelné úpravě. Takové maso musí "zrát". Pod pojmem zrání masa se normálně rozumí doba, neboli počet dnů od okamžiku poražení hovězího dobytčete do doby kdy je rozbouráno na jateční kusy. Průměrná doba od porážky do bourání na...

Kupujete čerstvé maso ? Tak to je špatně.

18.07.2012 17:34
Obecně se říká, že „čím čerstvější, tím lepší“. Například mrkev čerstvě vytažená ze země má nejvíce vitamínů, je nejhezčí, nejlépe voní i chutná. S masem je to ale jinak. Pravá kulinářská i nutriční hodnota přichází až po určité době zrání. Hovězí maso by si na nejvyšší kvalitu mělo počkat a zrát...

autorská práva

04.06.2012 14:44
Na těchto stránkách (blogu) jsou i některé materiály, které byly shromážděny z internetu (podobně zaměřených stránek) a které jsou veřejně známé a dostupné. Neexistuje žádný úmysl porušit autorská práva, nebo kohokoliv obtěžovat  či  poškodit. Pokud k něčemu takovému dojde, zašlete...
Záznamy: 1 - 10 ze 33
1 | 2 | 3 | 4 >>