Archiv článků

Kupujete čerstvé maso ? Tak to je špatně.

18.07.2012 17:34
Obecně se říká, že „čím čerstvější, tím lepší“. Například mrkev čerstvě vytažená ze země má nejvíce vitamínů, je nejhezčí, nejlépe voní i chutná. S masem je to ale jinak. Pravá kulinářská i nutriční hodnota přichází až po určité době zrání. Hovězí maso by si na nejvyšší kvalitu mělo počkat a zrát...

autorská práva

04.06.2012 14:44
Na těchto stránkách (blogu) jsou i některé materiály, které byly shromážděny z internetu (podobně zaměřených stránek) a které jsou veřejně známé a dostupné. Neexistuje žádný úmysl porušit autorská práva, nebo kohokoliv obtěžovat  či  poškodit. Pokud k něčemu takovému dojde, zašlete...

Ribeye steak - jednoduchá příprava na grilovací pánvi

26.02.2012 15:02
https://www.youtube.com/watch?v=LaW6h95hvbo&feature=related

How to select your porterhouse steak

26.02.2012 14:47
https://www.youtube.com/watch?v=0N7URy_bgzk&feature=related  

Old World Meats

26.02.2012 14:42
 Strip, Porterhouse, T-bone, Rib Eye, Delmonico and Filet https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=s-OhQ7euj3A&NR=1    

Henry Harris - Onglet (flank steak)

26.02.2012 14:06
https://www.youtube.com/watch?v=YiROs9AO1hs

Henry Harris - Côte de Boeuf

26.02.2012 13:56
https://www.youtube.com/watch?v=aQBzHvl7Y7s&feature=g-vrec&context=G2c43571RVAAAAAAAAAA

QMS Cutting Edge Beef Forequarter

11.02.2012 01:34
https://www.youtube.com/watch?v=TwUEnjKJOvs&feature=related

Bourání hovězího (Michael Cross) - 6.část - přední 1/4, dokončení

11.02.2012 01:22
https://www.youtube.com/watch?v=tGGnNvmsl5k&feature=related

Bourání hovězího (Michael Cross) - 5.část - přední 1/4, pokračování

11.02.2012 01:20
https://www.youtube.com/watch?v=YRyJ8Ak4SMw&feature=related
Záznamy: 11 - 20 ze 34
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>