Archiv článků

Bourání hovězího (Michael Cross) - 4.část - přední 1/4

11.02.2012 01:18
https://www.youtube.com/watch?v=yh94UwlhJuY&feature=related  

Bourání hovězího (Michael Cross) - 3.část, kýta

11.02.2012 01:17
https://www.youtube.com/watch?v=HXTHKXgXATs&feature=related  

Bourání hovězího (Michael Cross) - 2.část, zadní 1/4

11.02.2012 01:14
https://www.youtube.com/watch?v=U-89ls7srE0&feature=related

Bourání hovězího (Michael Cross) - 1.část, zadní 1/4

11.02.2012 01:11
https://www.youtube.com/watch?v=dMKziF0pNvw&feature=related  

BRAZILSKÉ BARBECUE - PICANHA

20.09.2011 12:54
Picanha (top sirloin cap) je vrchní díl květové špičky s ponechaným tukovým krytím: https://www.dadcooksdinner.com/2010/05/picanha-rotisserie-top-sirloin-steaks.html

UŽIJTE SI "FIORENTÝNU" V TOSKÁNSÉ TAVERNĚ

08.08.2011 16:43
Ochutnejte alespoň očima Bistecca alla fiorentina v toskánské taverně... (srbskému komentáři je celkem rozumět) VIDEO  

ŘEZNÍCI V ITÁLII STEAKŮM ROZUMÍ

05.08.2011 14:47
 MACELLERIA - CARNEZZERIA - NORCINERIA   Carnezzeria - Carne alla Brace - Chianina - Grigliata - Locali e Ristoranti - Genova https://www.youtube.com/watch?v=b213VZ8lhHU   MACELLERIA CASTELLI TRATTO https://www.youtube.com/watch?v=XwOZaqtUUR0&feature=related   Macelleria -...

STEAK TAKE AWAY test

20.07.2011 15:02
Argentinská restaurace v Praze "La Casa Argentina" nabízí i prodej kvalitních steaků "přes ulici" tzv. Steak Take Away. Pro otestování jsem si objednal steakovou klasiku z plemene Aberdeen Angus: 2 bifteky ze svíčkové - Tenderloin (á 200g), 2x steak Striploin (á 200g) a 2x...

PLEMENA HOVĚZÍHO SKOTU

18.07.2011 14:31
Přehled plemen evidovaných v ČR https://www.hovezimaso.cz/?page=o-plemenech 

TAGLIATA

08.06.2011 20:06
 Tagliata Tagliata con Rucola  
Záznamy: 21 - 30 ze 34
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>