Archiv článků
Kupujete čerstvé maso ? Tak to je špatně.
18.07.2012 17:34
Obecně se říká, že „čím čerstvější, tím lepší“. Například mrkev čerstvě vytažená ze země má nejvíce vitamínů, je nejhezčí, nejlépe voní i chutná. S masem je to ale jinak. Pravá kulinářská i nutriční hodnota přichází až po určité době zrání. Hovězí maso by si na nejvyšší kvalitu mělo počkat a zrát...
autorská práva
04.06.2012 14:44
Na těchto stránkách (blogu) jsou i některé materiály, které byly shromážděny z internetu (podobně zaměřených stránek) a které jsou veřejně známé a dostupné.
Neexistuje žádný úmysl porušit autorská práva, nebo kohokoliv obtěžovat či poškodit.
Pokud k něčemu takovému dojde, zašlete...
Ribeye steak - jednoduchá příprava na grilovací pánvi
26.02.2012 15:02
https://www.youtube.com/watch?v=LaW6h95hvbo&feature=related
How to select your porterhouse steak
26.02.2012 14:47
https://www.youtube.com/watch?v=0N7URy_bgzk&feature=related
Old World Meats
26.02.2012 14:42
Strip, Porterhouse, T-bone, Rib Eye, Delmonico and Filet
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=s-OhQ7euj3A&NR=1
Henry Harris - Onglet (flank steak)
26.02.2012 14:06
https://www.youtube.com/watch?v=YiROs9AO1hs
Henry Harris - Côte de Boeuf
26.02.2012 13:56
https://www.youtube.com/watch?v=aQBzHvl7Y7s&feature=g-vrec&context=G2c43571RVAAAAAAAAAA
QMS Cutting Edge Beef Forequarter
11.02.2012 01:34
https://www.youtube.com/watch?v=TwUEnjKJOvs&feature=related
Bourání hovězího (Michael Cross) - 6.část - přední 1/4, dokončení
11.02.2012 01:22
https://www.youtube.com/watch?v=tGGnNvmsl5k&feature=related
Bourání hovězího (Michael Cross) - 5.část - přední 1/4, pokračování
11.02.2012 01:20
https://www.youtube.com/watch?v=YRyJ8Ak4SMw&feature=related
Záznamy: 11 - 20 ze 34