Vítejte na stránkách pro steakové labužníky.

Stránky jsou věnovány hovězím steakům a to od výběru kvalitního masa, kde jej lze získat, přes stupně propečení až po možnosti v kterých restauracích (steakhousech) si můžete na kvalitním steaku pochutnat.

 

"Steak je plátek masa ukrojený přes vlákna z většího kusu masa, obvykle hovězího nebo obecně červeného. Steaky se obvykle upravují grilováním nebo pečením na pánvi. Protože se připravují rychle, s použitím suchého tepla a podávají většinou v celku, jsou použity vždy nejlepší části zvířete. To se však zákonitě odráží i na ceně, takže jíst steaky se stalo určitým ukazatelem bohatství." 

(definice steaku dle Wikipedie)

 

© copyright

autorská práva

04.06.2012 14:44
Na těchto stránkách (blogu) jsou i některé materiály, které byly shromážděny z internetu (podobně zaměřených stránek) a které jsou veřejně známé a dostupné. Neexistuje žádný úmysl porušit autorská práva, nebo kohokoliv obtěžovat  či  poškodit. Pokud k něčemu takovému dojde, zašlete...