Archiv článků

Makro leták STEAK & BURGER

18.06.2019 13:49
makro-letaky-a-katalogy-steak-burger.pdf (6888853)

Fiorentina na grilu - Stefano Barbato

28.01.2019 00:00
  https://youtu.be/NWPaPsxCGpw    

Bistecca Costata (tomahawk steak)

07.08.2018 10:22
                    https://youtu.be/UJrBuCDoeRQ (AZIENDA AGRARIA LE VALLE)    

Plemeno bílých krav – Charolais

12.03.2016 22:24
https://www.bilakrava.cz/o-mase-plemene-charolais/

Druhy hovězího masa

12.03.2016 22:20
https://www.zbynekmlcoch.cz/informace/texty/jidlo-strava/druhy-hoveziho-masa-obrazek-fotografie-na-co-se-hodi-hovezi-maso

Bistecca alla Fiorentina z toskánského masného plemene Chianina

14.02.2015 20:51

VIVA LA CICCIA !

24.02.2013 23:17
Dario Cecchini, "šílený řezník z Panzana", král toskánských steaků (bistecca fiorentina, costata fiorentina) a milovník masa, gastronomická celebrita nejen v Itálii... David Rocco ho ve svém pořadu La Dolce Vita navštívil v jeho řeznickém království v toskánském Panzanu:   VIDEO...

Marcos Bassi & Dario Cecchini - Festival da Bisteca Fiorentina

07.08.2012 23:03

Macelleria Falorni - L'esperienza del Chianti

07.08.2012 22:57

Způsoby zrání masa

18.07.2012 17:39
Maso z čerstvě poraženého hovězího dobytčete a zvěřiny není vhodné k tepelné úpravě. Takové maso musí "zrát". Pod pojmem zrání masa se normálně rozumí doba, neboli počet dnů od okamžiku poražení hovězího dobytčete do doby kdy je rozbouráno na jateční kusy. Průměrná doba od porážky do bourání na...
Záznamy: 1 - 10 ze 34
1 | 2 | 3 | 4 >>